Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Грудень » 4 » 04 грудня 2019 року відбулося пленарне засідання позачергової п’ятдесят третьої  сесії районної ради сьомого скликання.
17:45
04 грудня 2019 року відбулося пленарне засідання позачергової п’ятдесят третьої  сесії районної ради сьомого скликання.

      04 грудня 2019 року відбулося пленарне засідання позачергової п’ятдесят третьої  сесії районної ради сьомого скликання.

    Проведення позачергової сесії викликано врегулюванням бюджетних питань та питань діяльності комунального підприємства «Креміннатеплокомуненерго».

         Після розгляду пропозиції комісії з надання цільової соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення депутати затвердили додатковий перелік соціально вразливих осіб, яким така матеріальна допомога надається. Виходячи з фінансових можливостей районного бюджету  сума матеріальної допомоги встановлена у розмірі 10 000 гривень.

         Впродовж роботи депутати прийняли рішення щодо укладення Додаткової угоди до Контракту з головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги  Кремінської районної ради». Також затверджено Статут КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської районної ради» у новій редакції.

         У розрізі фінансових питань депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного і культурного розвитку Кремінського району, до районної програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської районної ради», до Програми святкових, професійних, пам’ятних дат та ювілеїв у Кремінському районі та відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2019 рік.  

         Наприкінці засідання сесії голова районної ради Володимир Прокопенко привітав колег з прийдешнім святом – Днем місцевого самоврядування  та щиро побажав всім міцного здоров'я та терпіння, щастя та добра, витримки і стійкості, благополуччя, достатку і лише позитивної енергетики.

         Детально з прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна ознайомитись на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 235 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua