Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Жовтень » 8 » 08 жовтня 2018 року відбулася робоча нарада голови районної ради Володимира Прокопенка з місцевими головами.
16:33
08 жовтня 2018 року відбулася робоча нарада голови районної ради Володимира Прокопенка з місцевими головами.

        08 жовтня 2018 року відбулася робоча нарада голови районної ради Володимира Прокопенка з місцевими головами.

         У нараді брали участь голова райдержадміністрації Наталя Чехута, в.о. головного архітектора відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Світлана Світич, заступник начальника Рубіжанської ОДПІ Наталія Демків, головний економіст Кремінського ДЛМГ Ольга Токарева, представники Рубіжанського об’єднаного Пенсійоного фонду України в Луганській області та представники Сєвєродонецької філії Луганської дирекції ПАТ «Укрпошта».

         Місцеві голови отримали роз’яснення щодо застосування пільг за землю, щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств, про оновлення містобудівної документації та про передплату на видання «Офіційний вісник Президента України».

         Детально зупинилися на обговоренні питання співпраці ПАТ «Укрпошта» з місцевими радами. Минулого разу при обговоренні цього питання директор Сєвєродонецької філії Луганської дирекції ПАТ «Укрпошта» Ілона Моісеєва погодилася розглянути можливість зміни графіку роботи стаціонарних та пересувних поштових відділень. Але сьогодні представники територіальних громад отримали графік робіт відділень без урахування їх побажань. На даний час усі сфери надання послуг проходять стадію реформування, це стосується і Укрпошти. Але населення не повинно страждати від цього. Через таки трансформації відбулася затримка платежів у платників податків за землю одного з сіл Кремінського району, і тепер їм виставляють пеню за невчасну сплату. Винна система, але зневіра людей у досконале отримання послуг зв’язку може привести до того, що клієнтів в Укрпошті не стане. Тож, діалог триває.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 299 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua