Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Грудень » 10 » 10 грудня 2018 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарад
18:00
10 грудня 2018 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарад

     10 грудня 2018 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами під керівництвом голови Кремінської районної ради В.Прокопенка.

         Перед обговоренням питань Порядку денного наради голова РДА Наталя Чехута надала інформацією щодо правового режиму під час воєнного стану в Україні. Окремо голова райдержадміністрації націлила увагу на проблему утримання дитячих дошкільних груп у 2019 році. Також Наталя Василівна зазначила, що для визначення та реалізації пріоритетних напрямків розвитку Луганської області створено Раду регіонального розвитку. Для розвитку Кремінського району буде створено Раду місцевого розвитку, установчі збори якої відбудуться найближчим часом.

         До порядку денного наради було включено 6 питань.

         З інформацією стосовно проведення тренувань щодо переведення Єдиної державної системи цивільного захисту з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період до голів звернувся заступник начальника Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області В.І. Заморений. Він нагадав про своєчасне надання до Служби МНС інформації про виконання заходів щодо захисту населення.

         На виконання Указу Президента України від 26.11.2018 року «Про введення воєнного стану в Україні» заступник голови районної ради Борис Руденко ознайомив присутніх з інформацією щодо заборони на території населених пунктів використання феєрверків, салютів та застосування  інших піротехнічних виробів під час проведення Новорічних та Різдвяних свят.

         Начальник відділу ЖКГ, будівництва, інфраструктури та НС  райдержадміністрації П.Г. Божко запропонував під час формування місцевих бюджетів передбачити кошти для відновлення житлових об’єктів, які у подальшому можливо використовувати для проживання внутрішньо переміщених осіб, тому що для здійснення вказаних заходів планується подальша підтримка з державного бюджету у формі 50/50.

         Заступник військового комісара О.В.Бородін проінформував присутніх стосовно відповідальності представників органів місцевого самоврядування щодо оповіщення військовозобов’язаних про виклик до військових комісаріатів та нагадав про своєчасність надання до військомату інформації щодо оповіщення.

         Знову ж таки увага місцевих голів була привернута до питання утримання дошкільних груп у 2019 році. Начальник фінансового відділу РДА Я.В.Вашечко ознайомила місцевих голів про залишки на рахунках місцевих рад. Ці кошти можливо використати на утримання дошкільних груп. Л.С.Горбачова, т.в.о. начальника відділу освіти РДА, розповіла про важливість створення належного середовища для дошкільнят, що дає можливість дитині соціально адаптованою та підготовленою прийти на навчання у школу.

На робочій нараді були розглянуті й інші питання та надані протокольні доручення.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 300 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua