Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Січень » 11 » 10 січня відбулося засідання постійної комісії з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів
11:54
10 січня відбулося засідання постійної комісії з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів

      10 січня 2019 року в районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів.

        До порядку денного було включено два питання: щодо визначення балансоутримувача комплексу будівель редакції  районної громадсько-політичної газети «Кремінщина» та розгляд листа директора ПП «Рубіжанський залізобетон» щодо надання згоди на передачу в суборенду частини нежитлової будівлі – котельні КУ «Кремінське РТМО».

        Як відомо, наприкінці минулого року Кремінська районна рада передала газеті засновницькі права. Редакція газети стала приватним підприємством. Але комплекс будівель, балансоутримувачем яких виступала редакція, залишилися спільною власністю територіальних громад району. Щоб використання спільного майна було раціональним, виникла потреба змінити його балансоутримувача. Комісія дійшла висновку: запропонувати відділу культури Кремінської райдержадміністрації прийняти на баланс комплекс будівель  за адресою:  Луганська область, м. Кремінна, вул. Банкова,5.

         Далі депутати розглядали питання щодо передачі в суборенду частини нежитлової будівлі – котельні КУ «Кремінське РТМО».

         Керуюча справами виконавчого апарату районної ради Н.Селіщева зауважила, що орендована приватним підприємством «Рубіжанський залізобетон» будівля котельні знаходиться на території лікувального закладу, має своє специфічне призначення і доступ на дану територію обмежено. До того ж розміщення офісних приміщень над приміщенням котельні  є небезпечним.

         Крім того, комунальна установа «Кремінське РТМО», яка є балансоутримувачем даного майна, свою позицію з даного питання не висловила.

         Начальник відділу по управлінню майном та природними ресурсам виконавчого апарату районної ради О.Кременчуцька  зазначила, що у пункті 1.4. Порядку надання в оренду майна щодо умов використання орендованого майна зазначено, що майно повинно використовуватись відповідно до Договору оренди та за його цільовим призначенням.

         Даний об’єкт має цільове призначення і використовується для надання послуг теплопостачання.

    Комісія вирішила, що передача в суборенду частини майна недоцільна та відмовила приватному підприємству «Рубіжанський залізобетон» в наданні згоди на передачу її в суборенду.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 266 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua