Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Жовтень » 13 » 10 жовтня 2011 року відбулася робоча нарада голови районної ради з міським, селищним та сільськими головами
16:39
10 жовтня 2011 року відбулася робоча нарада голови районної ради з міським, селищним та сільськими головами

10.10.2011 року в залі засідань районної ради голова Кремінської районної ради Назаренко Ю.І. провела робочу нараду з міським, селищним та сільськими головами.

Під час наради місцевих голів було ознайомлено з листом Міністерства екології та природних ресурсів України державної екологічної академії післядипломної освіти та управління щодо проведення конкурсу «До чистих джерел» та листом Луганського обласного управління водних ресурсів державного агентства водних ресурсів України щодо паспортизації водних об’єктів. За результатами обговорення місцевим головам було рекомендовано прийняти участь у конкурсі та організувати роботу з паспортизації водних об’єктів.

Місцевим головам на засіданні було повідомлено про умови проведення конкурсу «Гордість землі Кремінської – Людина року – 2011» у Кремінському районі. З метою позитивних зрушень у середовищі Кремінського району, самореалізації особистості, підтримки та визнання найбільш соціально-вагомих громадсько-корисних досягнень людей в різних номінаціях, заохочення до подальшої активної участі у громадському житті району, а також відзначення людей за особистий вагомий внесок в соціально-економічне, сільськогосподарське, промислове, культурне й політичне життя Кремінського району запропоновано залучити широку громадськість до визначення номінантів.

На засіданні також обговорювались питання з передплати періодичних видань на 2012 рік, виготовлення презентаційних матеріалів та буклетів про населені пункти Кремінського району та інші робочі питання
Переглядів: 600 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua