Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Серпень » 14 » 13 серпня 2019 року відбулося пленарне засідання позачергової сорок дев’ятої сесії районної ради сьомого скликання.
11:07
13 серпня 2019 року відбулося пленарне засідання позачергової сорок дев’ятої сесії районної ради сьомого скликання.

     Проведення позачергової сесії викликано врегулюванням бюджетних питань та питань діяльності комунального підприємства «Креміннатеплокомуненерго».

         Першим своїм рішенням депутати припинили роботу котелень МДСО що по вулиці Харківській (тепло постачалося у багатоквартирні будинки району колишньої першої шахти) та Центральної міської котельні що по вулиці Центральній, 9 (тепло постачалося у багатоквартирні будинки центральної частини міста Кремінна). Прийняття даного рішення було тривалим та важким. Цьому передували значна кількість нарад фахівців та засідань профільних комісій районної ради. Питання обговорювалося на засіданнях Громадської ради при Кремінській райдержадміністрації та на розширеній нараді з громадськими активістами і представниками об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Щоб зробити відповідний крок, був замовлений Аудит ефективності теплопостачання населенню та розрахунок втрат комунального підприємства «Теплокомуненерго». Енергоаудит дозволив  отримати результати, які характеризують фактичний стан паливно-використовуючого обладнання, зовнішніх теплових мереж підприємства та фактичний режим їх експлуатації. Великий відсоток втрат тепла у зовнішніх тепломережах, питома втрата палива на відпуск тепла, велика кількість аварійних ситуацій в котельнях та на мережах при постійному зменшенні приєднаного теплового навантаження систем централізованого опалення багатоповерхових житлових будинків говорять лише про те, що необхідно припинити роботу малоефективних котелень.

         До того ж тенденція переводу населенням своїх житлових квартир на автономне опалення не знижується. Прийняте рішення дає можливість тим мешканцям квартир, які ще не переобладнали опалення своїх помешкань на автономне, зробити це до початку опалювального сезону.

          

         Також, з метою забезпечення стабільної роботи КП «Креміннатеплокомуненерго» відповідно до його функціонального призначення щодо надання мешканцям та підприємствам, організаціям різних організаційно-правових форм власності послуг з теплопостачання у новому опалювальному сезоні, депутати  затвердили Програму фінансової підтримки комунального підприємства «Креміннатеплокомуненерго» та внесли зміни та доповнення до Програми децентралізації системи теплопостачання.

         З метою подальшої реалізації вищезгаданої Програми та забезпечення найбільш вразливих верств населення можливістю встановлення в квартирах приладів індивідуального опалення депутатами прийняте рішення щодо створення комісії з надання цільової матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення. Цим же рішенням затверджено Положення про комісію, в якому зазначений перелік соціально вразливих верств населення, яким така допомога буде надаватися, та перелік документів, що повинні надатися на розгляд відповідної комісії. Пакет документів приймається секретарем комісії у приміщенні Кремінської районної ради (кабінет № 15).

         В ході пленарного засідання депутати погодили відкриття 1-го та 4-го класів з інклюзивною формою навчання в Кремінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4, дали згоду на переведення групи короткотривалого перебування дітей у групу денного перебування в Кремінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3, внесли зміни до Програми підтримки комунального підприємств «РТК «КТВ-плюс» та Районної програми соціальної підтримки сімей, дітей та молоді Кремінського району на 2019 рік та внесли відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2019 рік.

         Також депутати прийняли низку рішень, що стосуються управління комунальним майном.

         Детально з прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна ознайомитись на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

 

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 250 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua