Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Червень » 14 » 14 червня 2019 року в Районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.
14:39
14 червня 2019 року в Районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

     14 червня 2019 року в Районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

      Представників медицини району тепло вітали голова райдержадміністрації  Наталя Чехута, заступник голови районної ради Борис Руденко,  головний лікар  КУ Кремінське районе територіальне медичне об'єднання   Лариса Кульбач та головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги  Кремінської районної ради» Володимир Андрійчук.

     Найбільший скарб людини – її життя та здоров’я. Оберігаючи його, медичні працівники нашого району проявляють найкращі людські та професійні якості – філігранну майстерність, демонструють нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом повертають людей до повноцінного життя. Пацієнти з глибокою вдячністю згадують корисні поради та лагідні слова медиків, які здатні воскресити віру і надію в людських душах. Разом з привітаннями керівники висловили глибоку вдячність від усієї Кремінської  громади за вірність благородному покликанню і обов’язку, милосердя, гуманізм, сердечну теплоту і чуйність, також побажали працівникам галузі доброго здоров’я, щастя, достатку, успіхів у нелегкій благородній справі – збереження і зміцнення здоров’я людей!

       Кращим представникам медичної галузі району вручили Почесні Грамоти і Подяки райдержадміністрації та районної ради, Грамоти міської ради, КУ Кремінського  районного територіального медичного об'єднання та Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги  Кремінської районної ради».

         Керівники медичних установ зазначили, що районна влада тісно співпрацює та завжди  «не тільки слухають, а й чують»  про проблеми медицини і намагаються вирішити їх по максимуму. 

         Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт.

          

          

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 301 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua