Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Квітень » 16 » 14 квітня 2014 р. у Кремінський районній раді відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з місцевими головами.
11:08
14 квітня 2014 р. у Кремінський районній раді відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з місцевими головами.

         14.04.2014 р. відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з міським, селищним і сільськими головами.

         На початку наради голова районної ради ознайомила присутніх з листом Міністерства фінансів України щодо внесення змін до показників місцевих бюджетів на 2014 рік. З приводу цього питання виступили начальник фінансового управління РДА Чехута Н.В. та начальник відділу РЦСССДМ РДА Смага І.І. Місцевим головам рекомендовано вивчити потреби в утриманні соціальних працівників на відповідних територіях та передбачити цільову субвенцію на їх утримання.

Також були розглянуті листи:

  • інституту археології щодо здійснення державного контролю за охороною пам’яток історії та культури;
  • відокремленого підрозділу «ЛМЕМ» ДП «НЕК «УКРЕНЕРГО» (Луганські МЕМ) щодо поводження з ділянками під лініями електропередач;
  • управління державної пенітенціарної служби України в Луганській області щодо придбання продукції, що виготовляється підприємствами виправних установ області.

      Як і щороку, в Україні розпочалася благодійна акція «Серце до серця». Розпорядження про проведення районної акції видав голова РДА Яворський П.М., з яким присутніх ознайомила голова районної ради Назаренко Ю.І.

      Під час обговорення цього питання місцеві голови погодилися з головою районної ради щодо надання цільової допомоги дітям Кремінського району з вадами зору, які потребують значних коштів на лікування.

Переглядів: 481 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua