Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Травень » 15 » 14 травня 2018 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами
10:27
14 травня 2018 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами

     14 травня 2018 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами під керівництвом голови Кремінської районної ради В.Прокопенка.

         Перед обговоренням питань Порядку денного наради до місцевих голів звернулася голова РДА Наталя Чехута з проханням закінчити до кінця травня благоустрій населених пунктів. Також Наталя Василівна подякувала головам за приведення усіх пам’ятників, пам’ятних знаків та братських могил у належний стан і проведення біля них Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Голова РДА закликала вдягти вишиванку у День вишиванки 17 травня, належним чином  провести 1-го червня на своїх територіях День захисту дітей  та взяти участь у святкуванні Дня області 2-го червня у Сєверодонецьку.

         До порядку денного наради було включено 6 питань.

         Про хід виконання заходів щорічної акції «За чисте довкілля» доповів перший заступник голови РДА. Він запропонував головам надавати фото звіт про проведену роботу щодо благоустрою населених пунктів.

         Заступник начальника Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області нагадав про розробку Плану дій під час надзвичайних ситуацій, про визначення місць для купання, позначення таких місць попереджувальними знаками і проведення головами відповідної роз’яснювальної роботи з власниками водних об’єктів.

        Директор ТОВ «Агентство по нерухомості «Дисконт» (м. Сєверодонецьк) надав інформацію про допомогу Агентства під час проведення аукціонів та оцінки об’єктів комунальної власності.

         Заступник голови районної ради Борис Руденко наголосив на тому, що питання забезпечення доступності місць громадського перебування з порядку денного не знімається і запропонував прискорити виконання даного доручення голови обласної державної адміністрації.

     На робочій нараді були розглянуті й інші питання та надані протокольні доручення.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 337 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua