Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Червень » 15 » 15 червня відбулося пленарне засідання чергової двадцятої сесії Кремінської районної ради сьомого скликання.
15:53
15 червня відбулося пленарне засідання чергової двадцятої сесії Кремінської районної ради сьомого скликання.

         15 червня відбулося пленарне засідання чергової двадцятої сесії Кремінської районної ради сьомого скликання.

         Відповідно до порядку ведення сесії заступник голови Кремінської районної ради Руденко Б.В. ознайомив депутатів з депутатським запитами та інформацією щодо їх виконання.

         До порядку денного було внесено 30 питань, які були детально розглянуті на засіданнях постійних комісій районної ради на передодні сесії.

Депутати заслухали звіт начальника фінансового управління Кремінської райдержадміністрації Вашечко Я.В. про виконання районного бюджету за І квартал 2017 р. та затвердили зміни до районного бюджету на 2017 р.

Також депутати заслухали інформацію про хід виконання програм соціального та соціально-економічного напрямків.

Були затверджені нові програми, а саме:

  • Програма сприяння розвитку громадянського суспільства в Кремінському районі на 2017 – 2020 роки
  • Регіональна цільова програма запобігання та лікування серцево–судинних захворювань у Кремінському районі на 2017 – 2019 роки
  • Районна цільова соціальна програма «Освіта Кремінщини» на 2017 – 2020 роки».

     На пленарному засіданні розглядалися питання, які стосуються комунальних установ і підприємств району та декілька організаційних питань.

      Також депутати підтримали звернення депутатів Сватівської районної ради Луганської області 7 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо відміни мораторію на продаж земель сілськогосподарського призначення та запровадження ринку землі.

     Наприкінці роботи сесії до депутатів Кремінської районної ради звернулась старший інспектор сектору моніторингу Кремінського відділу поліції Кривцун Н.М., яка попередила про випадки шахрайства та призвала бути пильними.

     А представник громадської організації «ЕКОМРІЯ» Володимир Ширяєв повідомив депутатам про те, що 14.06.2017 р. здані в експлуатацію два піролізні котли у комунальній установі ПЗОВ «Мрія» згідно проекту «Модернізація систем опалення будівлі дитячого літнього табору в громаді, що приймає ВПО у Кремінському районі Луганської області. В.Ширяєв сказав, що ця подія стала можливою завдяки наполегливій співпраці Кремінської районної ради, Кремінської райдержадміністрації і в.о. директора КУ ПЗОВ «Мрія» Кононова Ю.О.

         З детальною інформацію про прийняті рішення можна ознайомитися у розділі «Доступ до публічної інформації».

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 386 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua