Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Травень » 16 » 15 травня біля пам’ятного знаку жертвам політичних репресій пройшов поминальний захід.
16:29
15 травня біля пам’ятного знаку жертвам політичних репресій пройшов поминальний захід.

     У неділю в Україні вшановували численні жертви політичних репресій. Віддати данину пам’яті українцям, які потрапили під коток політики репресій тоталітарного режиму, прийшли жителі міста. Серед них, - перший заступник голови райдержадміністрації Роман Мар’ясов, заступник голови районної ради Борис Руденко, перший заступник Кремінського міського голови Георгій Дзивульський, настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ о. Онуфрій Репецький та інші.
      «Я б дуже хотів, щоб тих, хто хоче вклонитись на цьому пам’ятному місці всім постраждалим від репресій, ставало з кожним роком більше. Ще хочу, щоб кожен приходив сюди за внутрішнім покликом, з любов’ю до України у своєму серці. Тільки в любові зможе народитись по – справжньому нова Україна. Де ніколи не стане можливою така руйнація національного духу, винищення народу і його вікового способу життя, яке мало місце за часів тоталітарного режиму», - сказав отець Онуфрій.
      В пам'ять про загиблих наших земляків, про всіх українців, яким без жодних підстав було винесено вирок «ворог народу», настоятель місцевої парафії провів поминальну богослужбову відправу.
По завершенню служби присутні поклали квіти до пам’ятного знаку - щоб віддати данину світлої пам’яті усім постраждалим від протиправних репресій

    

    

За матеріалами Кремінської РДА
https://vk.com/public74082417?w=wall-74082417_1333. 

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 460 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua