Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Травень » 15 » 15 травня у залі засідань районної ради відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами.
16:26
15 травня у залі засідань районної ради відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами.

       На початку робочої наради керівники району подякували місцевим головам за проведення на гідному рівні заходів з відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та території Кремінського району.

     На порядку денному було декілька важливих питань.

    Згідно графіку здачі справ на постійне зберігання до архіву начальник архівного відділу райдержадміністрації Г.Васильєва нагадала представникам місцевих рад про порядок формування та здачі архівних справ. Особливу увагу було звернуто на порядок передачі архівних справ у разі об’єднання територіальних громад.

         З початком літнього періоду збільшується кількість масового відпочинку людей на водних об’єктах, тому заступник начальника Кремінського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС у Луганській області В.Заморений нагадав місцевим головам про вжиття необхідних заходів по приведенню пляжів, місць масового відпочинку у відповідність до встановлених Правил для попередження загибелі людей на воді.

         У зв’язку з виходом деяких законодавчих актів України щодо децентралізації та наближення до громадян адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану рекомендовано селищній та сільським радам провести роботу з підключення до програми відповідного реєстру.

         Також в котрий раз представники Рубіжансько-Кремінського об’єднаного міського військового комісаріату нагадали місцевим головам про дотримання порядку ведення справ з військового обліку у місцевих радах та організацію призову громадян на строкову військову службу.

         За підсумками робочої наради місцевим головам надані роз’яснення, рекомендації та протокольні доручення.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 354 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua