Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Вересень » 17 » 15 вересня у смт Мілове відбулися обласні сільські ігри
15:53
15 вересня у смт Мілове відбулися обласні сільські ігри

     15 вересня у смт Мілове відбулися обласні сільські ігри. Кращі спортсмени з 12 районів Луганської області виборювали чемпіонство у змаганнях з міні-футболу, волейболу, гирьового спорту, армспорту, настільного тенісу, перетягування канату, шахів, шашок  та легкої атлетики. Кремінські спортсмени виступили вдало.

     У змаганнях з настільного тенісу переможцем змагань став Артем Лисечко, а Оксана Лосєва виборола срібну нагороду. Серед гирьовиків срібну медаль завоював Сергій Малюк. Наша юна легкоатлетка Дарина Омарова перетнула першою 800-метрову дистанцію.

     Олексій Котляр підтвердив свою майстерність та став абсолютним переможцем змагань з шахів, в яких Катерина Кильметова також стала призеркою – ІІ місце. Серед учасників змагань з шашок переможницею змагань стала Богдана Плотникова, а бронзову нагороду виборов Олександр Бєлан.

     Команда Кремінського району посіла перше командне місце у змаганнях з настільного тенісу, шахів і шашок та виборола третє  місце у змаганнях з гирьового спорту.

    Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями  та кубками обласної організації ВФСТ «Колос».  Привітали переможців та призерів голова райдержадміністрації  Наталія Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко. До привітань та поздоровлень  кращих спортсменів Кремінщини долучився благодійний фонд «Кремінщина». Від керівників підприємств Кремінського району та спонсорів всі  призери та чемпіони отримали подарунки.

     У загальному командному заліку з 10 видів спорту Кремінський район посів 4 місце.

          

          

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 332 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua