Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Квітень » 22 » 17 квітня 2014 року відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів і позачергова сесія
13:15
17 квітня 2014 року відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів і позачергова сесія

          17 квітня 2014 року в Кремінській районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів і позачергова сесія районної ради.

         На розгляд були винесені декілька важливих питань. Зокрема, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2014 рік, затвердили районну програму соціальної підтримки сімей, дітей та молоді Кремінського району на 2014 рік, розглянули питання  про забезпечення готовності об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району до опалювального сезону 2014-2015 року та інші.

       Бюджетне питання викликало бурхливе обговорення. Адже в основу формування розрахункових показників доходів, видатків та міжбюджетних трансфертів покладено вимоги реформованого податкового та бюджетного законодавства України. Особливо складна ситуація складається по КУ «Кремінське РТМО», де не вистачає коштів на останні два місяці 2014 року. Депутати доручили начальнику фінансового відділу РДА Н.В.Чехуті підготувати звернення до вищого керівництва країни з проханням надати фінансову підтримку Кремінському району, в якому основним джерелом надходжень до бюджету є прибутковий податок, а збільшити ці надходження немає можливості, бо мінімальна зарплата протягом поточного року збільшуватись не буде.

           Також з приводу соціально-політичної ситуації в країни депутати висловили свою думку, яку виклали у зверненні до вищого керівництва України та Луганської обласної ради.

Переглядів: 514 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua