Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Липень » 18 » 17 липня 2017 року під керівництвом голови Кремінської районної ради Володимира Прокопенка відбулася робоча нарада
11:38
17 липня 2017 року під керівництвом голови Кремінської районної ради Володимира Прокопенка відбулася робоча нарада

              17 липня 2017 року під керівництвом голови Кремінської районної ради Володимира Прокопенка відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами.

         Нарада розпочалася з приємної новини: Кабінет Міністрів України прийняв рішення про фінансування початку будівництва нової підстанції     500 кВ у районі міста Кремінна.

         А ось із поводженням з відходами ситуація в районі не дуже радісна. Інформацію з цього питання надав начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, інфраструктури та НС Кремінської райдержадміністрації Божко П.Г.

     Полігон твердих побутових відходів розташований лише на території м.Кремінна, а сіміттєзвалища побутових відходів є у селищі Красноріченське, селах Варварівка, Нова Астрахань і Червонопопівка. Отже проблема твердих побутових відходів частково вирішується у місті, однак у сільській місцевості ситуація є критичною. Тому за підсумками розгляду цього питання місцевим головам дані протокольні доручення та рекомендації.

     Не менш важливою проблемою деяких територіальних громад є відсутність соціального працівника, на що впливає відсутність відповідних кадрів і відсутність фінансування. Наталя Єременко, начальник відділу центру ЦСССДМ, звернулася до місцевих голів тих громад, де відсутні ці фахівці, з проханням замислитися про вразливі категорії населення. Незабаром почнеться формування бюджетів на наступний рік і місцевим головам запропоновано передбачити фінансування на утримання соціального працівника для забезпечення соціального захисту вразливих категорій населення.

         Присутніх вразив виступ директора Кремінського районного центру соціальної реабілітації дітей і інвалідів В.Худіяровської, яка з великою  любов¢ю розповідала про роботу з дітьми. Вона подякувала Красноріченському селищному, Варварівському та Новокраснянському сільським головам  за співпрацю та небайдужість до проблем сімей, де є діти, які мають фізіологічні відхилення.

         Також на нараді були розглянуті питання щодо проведення літніх сільських спортивних ігор, поліпшення стану військового обліку, продовження конкурсного відбору інвестиційних програм та проведення тренінгів ПРООН для представників місцевого самоврядування.

         У зв’язку з початком масового літнього відпочинку голова районної ради В.Прокопенко нагадав головам про вжиття заходів для дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах України.

     Робоча нарада видалася насиченою на проблемні питання, для вирішення яких місцевим головам надані рекомендації, роз’яснення та протокольні доручення.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 363 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua