Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Травень » 18 » 17 травня пройшов мітинг за участі представників районної державної адміністрації, районної та міської рад, громадськості та молоді.
14:57
17 травня пройшов мітинг за участі представників районної державної адміністрації, районної та міської рад, громадськості та молоді.

17 травня біля пам’ятного знаку жертвам голодоморів та політичних репресій, що знаходиться на міському цвинтарі, пройшов мітинг за участі представників районної державної адміністрації, районної та міської рад, громадськості та молоді.

На мітингу були присутні ініціатори встановлення у 2005 році цього пам’ятного хреста - керівники районних організацій ВО "Батьківщина" та СДПУ(о) Людмила Підтинна і Михайло Іваник.

Настоятель місцевого Храму Української Греко-католицької церкви о.Онуфрій (Репицький) відслужив панахиду за усіма жертвами політичного терору - терору проти людяності. Отець Онуфрій закликав бути згуртованими, бо саме в єдності сила народу, яка може стати на заваді усіляким випробуванням.

Креміняни поклали квіти до підніжжя хреста в пам¢ять про страждання українського народу.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 542 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua