Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Серпень » 18 » 18.08.2015 р. відбулося засідання позачергової сесії районної ради
15:01
18.08.2015 р. відбулося засідання позачергової сесії районної ради

         Сьогодні у Кремінській районній раді відбулося пленарне засідання  позачергової сесії. За пропозицією президії районної ради депутати розглянули та одноголосно прийняли звернення до Президента України, Верховної Ради України, Центральної виборчої комісії, голови Луганської обласної військово – цивільної адміністрації, яким висловили готовність, у разі неможливості проведення місцевих виборів, виконувати повноваження ще два роки та запропонували прийняти рішення про перенесення місцевих виборів на території Кремінського району Луганської області на жовтень 2017 року.

 

Звернення 
депутатів Кремінської районної ради шостого скликання 
до Президента України, Верховної Ради України, 
Центральної виборчої комісії, 
голови Луганської обласної військово – цивільної адміністрації.

 

         Депутатський корпус Кремінської районної ради Луганської області, з метою недопущення погіршення існуючого соціально – економічного та політичного стану на території району, звертається до Вас з пропозицією про перенесення місцевих виборів на території Кремінського району Луганської області на жовтень 2017 року.

         При прийнятті даної пропозиції депутати керувались наступними чинниками:

  • близькість населених пунктів району до зони розмежування, що викликає загрозу ескалації бойових дій в регіоні і, як наслідок, дестабілізацію виборчого процесу;
  • приплив агресивно налаштованого контингенту з метою використання технологій, направлених на розпалювання ворожнечі та дестабілізації серед населення району під час виборчого процесу;
  • проживання тимчасово переселених осіб (понад 11 тисяч чоловік), громадян України, які не будуть мати законні підстави для участі у виборчому процесі;
  • велика кількість громадян, зареєстрованих на території району, місцеперебування яких на даний час не відоме.

Випадки масових порушень, фіксація дій, направлених на підрив політичної стабільності в районі, безсумнівно, спричинить оголошення:виборів такими, що не відбулися, а території – такою що потребує введення спеціального режиму.

Сьогодні Кремінський район Луганської області – зона соціально – політичної стабільності. В регіоні створено та плідно співпрацюють 19 органів місцевого самоврядування ( 16 сільських рад, 1 селищна, 1 міська та 1 районна ради). Завдяки взаєморозумінню між органами місцевого самоврядування, районною державною адміністрацією та Луганською військово – цивільною адміністрацією, в існуючих складних умовах на Кремінщині забезпечено реалізацію планів розвитку територіальних громад, в повному обсязі збережено інфраструктуру, вирішуються соціальні питання та проблеми мешканців населених пунктів та переселенців.

Політична стабільність території та тісна співпраця між органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування є підгрунттям для залучення грантових та інвестиційних коштів, які успішно реалізуються в районі.

Успішна співпраця та взаєморозуміння між існуючими владними структурами району забезпечить збереження соціально – політичної стабільності в районі та сталого розвитку території в умовах проведення реформ, направлених на децентралізацію влади.

 

З огляду на викладене вище, вважаємо за доцільне і звертаємось з пропозицією:

  1. Продовжити термін повноважень органів місцевого самоврядування шостого скликання у Кремінському районі на 2 (два) роки.
  2. Прийняти рішення про перенесення місцевих виборів на територій Кремінського району Луганської області на жовтень 2017 року

 

 Прийнято на шістдесятій сесії
 Кремінської районної ради
 шостого скликання
 18 серпня 2015 року
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 552 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua