Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Жовтень » 30 » 18-й Меморіал пам’яті заслуженого тренера України Миколи Кошелєва.
14:33
18-й Меморіал пам’яті заслуженого тренера України Миколи Кошелєва.

         27-28 жовтня на автошляхах Кремінського району відбувся Кубок Луганської області з велоспорту на шосе «ХVІІІ-й Меморіал пам’яті Заслуженого тренера України Миколи Кошелєва. У змаганнях взяли участь  53  учасника з Сєвєродонецька, Рубіжного та Кремінної.

     Привітали учасників змагань  голова Федерації велосипедного спорту Луганської області, бронзовий олімпійський призер, заслужений майстер спорту Ірина Янович, голова Луганського обласного відділення національного олімпійського комітету Віктор Острєцов,  заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури та спорту Сергій Базін,  завідувач сектору молоді та спорту Кремінської районної державної адміністрації Олександр Кузьменко.

     У  нинішніх велоперегонах взяли участь син  Сергій та два онуки Митколи Івановича:  Богдан та Єгор. А головним суддею змагань було призначено тренера  сім’ї  Кошелєвих  Валерія Кубая (ЛОЛІФКС). Ми пам’ятаємо як у таких гонках зростав ще один внук , майстер спорту України Антон Кубай. Микола Іванович Кошелєв  прищепив любов до велоспорту багатьом поколінням нашого міста та, звичайно, своїм рідним.

     У перший день змагань учасники долали  індивідуально відстань 7,5 км. Серед юнаків 2006 р.н. та молодше переможцем став Данило Соколов (тренер Воронін С.А) – 12 хв.42 сек. Серед  юнаків 2004-2005 р.н весь п’єдестал пошани посіли кремінські спортсмени, які нині навчаються у Луганському обласному ліцеї-інтернаті з фізичної культури та спорту: 1 м – Олександр Пономаренко, 2 м – Вадим Пась, 3 м. – Микола Потиря (тренер Валерій Кубай). Серед юнаків 2002-2003 р.н з третім часом фінішував Богдан Кошелєв. У дівчат  перемогла Марина Бутенко а третє місце виборола її подруга Вероніка Непомняща (обоє представляли ЛОЛІФКС-Кремінна). У змаганнях чоловіків наші спортсмени не змогли втрутитися за чемпіонство та задовільнилися сріблом та бронзою відповідно Богдан Коваленко та Олег Кухар (Олімпійська надія – Кремінна).

     Наступного сонячного дня учасники змагалися у групових гонках, де мали проявити свої тактичні, фізичні та морально-вольові якості.  У молодших юнаків, які долали 15 км Данило Соколов фінішував з другим часом. У середній віковій групі знову весь п’єдестал пошани був за кремінськими велосипедистами, які розташувалися у дещо іншому порядку: 1 м – Вадим Пась, 2 м – Микола Потиря, 3 м. – Олександр Пономаенко. Серед старших юнаків Богдан Кошелєв виборов срібну нагороду. У дівчат підтвердила свій клас Марина Бутенко та зробила дубль. Серед старших дівчат перемогла Вероніка Непомняща, а третьою стала Ліза Бойко. І з рештою серед чоловіків з третім часом фінішував  Сергій Кошелєв (тренер Кремінської ДЮСШ, майстер спорту міжнародного класу, Заслужений тренер України).

     Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями управління молоді та спорту, пам’ятними призами Кремінської районної державної адміністрації та Кремінської районної ради, подарунковими наборами від Луганського обласного відділення національного олімпійського комітету.

     Вітаємо всіх переможців та призерів змагань, їх тренерів з вдалим виступом та бажаємо тримати спортивну форму і надалі. Адже на цьому завершився сезон змагань з велоспорту на шосе, а тепер всі велосипедисти готуються до нових стартів з маунтенбайку – велоперегонах на пересіченій місцевості. 

          

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 301 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua