Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Травень » 18 » 18 травня 2015 року відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами
15:53
18 травня 2015 року відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами

18 травня 2015 року відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами. Головний лікар комунальної установи «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрійчук В.В. надав інформацію про флюорографічне обстеження сільського населення району.

Увагу присутніх було зосереджено на Постанові Кабінету Міністрів України від 08.04.2015 р. №214 «Про затвердження Методики формування спроможних територіальних громад». Місцевим головам було  рекомендовано ознайомитися з Методикою формування спроможних територіальних громад та надати пропозиції щодо можливих форм об’єднання.

Голова громадського об’єднання «Кремінська бізнес-асоціація» Сімонов А.Л. повідомив присутнім про проведення безкоштовних тренінгів із самозайнятості та з професійного орієнтування, які мають відбутися в рамках реалізації проекту «Сприяння стабілізації громад на Донбасі». Цей проект впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансової підтримки Уряду Японії. Проектом передбачено проведення навчання учасників тренінгу з метою підготовки бізнес-плану для започаткування власного дрібного підприємництва або з метою складання заявки на професійне навчання. У разі успішного захисту бізнес-плану чи заявки на навчання учасники отримають від представників Міжнародної організації з міграції активи для впровадження самозайнятості або можливість навчання на професійних курсах.

         Також присутні ознайомилися з листами Луганської обласної військово-цивільної адміністрації з рекомендаціями щодо недопущення порушення вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», розпорядженням керівника Луганської обласної військо-цивільної адміністрації стосовно встановлення обмежень щодо торгівлі алкогольними напоями.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 580 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua