Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Червень » 19 » 19 червня відбулась робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами під керівництвом голови Кремінської районної ради В.Прокопенка.
12:56
19 червня відбулась робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами під керівництвом голови Кремінської районної ради В.Прокопенка.

     19 червня відбулась робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами під керівництвом голови Кремінської районної ради В.Прокопенка.

     У зв’язку з збільшенням випадків шахрайства по телефону та зняття коштів з банківських карт перед головами з інформацією виступив оперуповноважений сектору кримінальної поліції Л.Дикарєв. Працівник поліції звернувся до місцевих голів з прохання щодо проведення роз’яснень, а у випадку наміру шахрайства терміново телефонувати «102».

     Начальник Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області А.Павлов нагадам місцевим головам про вжиття заходів щодо протидії пожежам у природних екосистемах впродовж літнього пожеженебезпечного періоду 2017 року та нагадав про дотримання правил охорони життя людей на водних об’єктах.

     А начальник фінансового управління Кремінської райдержадміністрації Я.Вашечко надала роз’яснення стосовно змін у бюджетному законодавчі, зокрема у Постанові КМУ від 07.06.2017 р. №391 «Про внесення змін до Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ».

     За проханням селищного та сільських голів начальник Кремінського відділення Держгеокадастру Л.Заморена надала роз’яснення щодо переоформлення права користування земельними частками.

         На робочій нараді були розглянуті також інші питання та надані протокольні доручення.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 341 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua