Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Липень » 20 » 19 липня 2018 року відбулося пленарне засідання позачергової тридцять четвертої сесії районної ради сьомого скликання.
09:46
19 липня 2018 року відбулося пленарне засідання позачергової тридцять четвертої сесії районної ради сьомого скликання.

        Проведення позачергової сесії викликано, насамперед, врегулюванням бюджетних питань, у тому числі для вирішення проблем первинної медико-санітарної допомоги.

     Під час пленарного засідання депутати затвердили Районну програму розвитку української  мови, культури та національної свідомості громадян на 2018 – 2020 роки. Реалізація програми забезпечить популяризацію та збереження української мови, поширення української культури в усіх її проявах, виховання патріотизму, любові до рідного краю через проведення культурологічних, освітянських та національно-патріотичних заходів.

         В ході пленарного засідання були внесені зміни до районної Програми розвитку фізичної культури та спорту, Районної програми соціальної підтримки сімей, дітей та молоді  та, у зв’язку із цим, до районного бюджету на поточний рік.

         Також депутати затвердили низку технічних документацій про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, що надаються в оренду ТОВ «Українська хіміко-енергетична компанія» та враховуються  на території Боровенської сільської ради.

         Детально з прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна буде ознайомитись після їх виготовлення на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 286 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua