Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Вересень » 30 » 1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку
08:20
1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

     Навряд чи можна вважати цей день святковим у звичному розумінні цього слова. Міжнародний день людей похилого віку виник з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН 14-го грудня 1990-го року. До цього День людей солідного і поважного віку стали відзначати спочатку в Європі, потім свято було підхоплено Сполученими Штатами і до кінця 80-х років воно поширилося по всьому світу.
     В Україні 1 жовтня ще є і Днем ветерана. Зазвичай в ці дні найбільш жваво разом із громадськістю обговорюються питання соціально – правового захисту ветеранів, а представники органів влади та місцевого самоврядування намагаються відвідати якомога більше інвалідів, ветеранів, людей похилого віку, що перебувають у госпіталях, лікарнях, інтернатних установах системи органів соціального захисту населення.
     Зокрема, 29 вересня Наталія Чехута, голова Кремінської РДА, та Володимир Прокопенко, голова районної ради, відвідали Кремінський обласний будинок - інтернат для людей похилого віку та інвалідів із смачними пирогами та побажаннями здоров’я, миру і оптимізму за будь – яких обставин. А раніше мешканці будинку – інтернату мали змогу переглянути концерт, підготовлений районними будинком культури. Як відзначила одна з жінок, концерт був «капітальний»!
     Пізніше посадовці спільно із головою районної організації ветеранів Олександрою Стариковою відвідали 104 – х річну мешканку с. Стара Краснянка Кремінського району Галину Василівну Шабельник та матір і дочку Погорєлових у місті Кремінна. І, за традицією, майже домашні пироги завезли до відділення паліативної допомоги (хоспісу) на базі Кремінського районного територіального медичного об’єднання.

         

    

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 928 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua