Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Квітень » 06

      Протягом весняних канікул 15 дітей – учнів Кремінської школи – гімназії, Красноріченської, Єпіфанівської сільських шкіл та міської ЗОШ № 3 перебували в екскурсійній подорожі по Львівщині. На цей раз наших дітей на гостини запросили до себе з Радехівського району.
     Це далеко не перше спілкування між маленькими жителями двох найбільш віддалених територіально регіонів України, організованих в рамках освітньо – культурного проекту «Змінимо країну разом!», започаткованому на рівні керівництва Львівської і Луганської областей. Раніше наші діти були у Стрийському т ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 399 | Добавил: admin | Дата: 06.04.2017

     04 квітня у місті Кремінна пройшла всеукраїнська акція «За чисте довкілля», метою якої є здійснення комплексних заходів, спрямованих на благоустрій, озеленення та приведення у належний стан будівель, споруд та прилеглих територій. В акції брали участь працівники органів влади та місцевого самоврядування. Не обійшлось на акції без втручання представників Служби порятунку «101», звичайно - у гарному сенсі. Рятувальники надали допомогу по спилюванню аварійних дерев, обріз ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 519 | Добавил: admin | Дата: 06.04.2017

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua