Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Вересень » 04

     Кремінська районна рада оголошує конкурс з відбору аукціонера для проведення аукціону з продажу нерухомого майна – частини приміщення стоматологічної поліклініки, загальною площею 19,9 кв.м., розташованого за адресою: м. Кремінна, пров. Дружби (Октябрський),7, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району та знаходиться на балансі комунальної установи «Кремінське районне територіальне медичне об’єднання».

    Бажаючі подають до Кремінської районної ради заяву щодо участі у конкурсі та необхідну конкурсну документацію за адресою: м.Кремінна, вул.Банкова, 1, каб.13. Документи приймаються до 1 ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 327 | Добавил: admin | Дата: 04.09.2017

     Кремінська районна рада оголошує конкурс з відбору аукціонера для проведення аукціону з продажу нерухомого майна – приміщення бойлерної КЕТБ, загальною площею 267,0 кв.м., розташованого за адресою: м.Кремінна, вул. Шевченка,12 Б, що знаходиться на балансі комунального підприємства «Креміннатеплокомуненерго» та належить до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Кремінського району.

     Бажаючі подають до Кремінської районної ради заяву щодо участі у конкурсі та необхідну конкурсну документацію за адресою: м.Кремінна, вул. Банкова, 1, каб.13. Документи п ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 344 | Добавил: admin | Дата: 04.09.2017

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua