Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Листопад » 09

         У рамках програми ПРООН та ООН Жінки, що фінансується Європейським Союзом, у Луганській області продовжується проведення тренінгів.

   Протягом жовтня-листопада представники Голубівської, Боровенської, Єпіфанівської, Макіївської, Новоастраханської сільських рад Кремінського району приймали участь у п’ятиденних тренінгах у м. Сєверодонецьк на тему «Формування практичних навичок щодо ефективного впровадження реформи децентралізації», які прово ... Читати далі »

Просмотров: 312 | Добавил: admin | Дата: 09.11.2017

     Щиро і сердечно вітаємо  з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва - працівників відділу культури РДА,  будинків культури та клубних установ району, бібліотек, викладачів  музичної та художньої школи,  учасників аматорських колективів та наших депутатів районної р ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 349 | Добавил: admin | Дата: 09.11.2017

      8 листопада працівників закладів культури прийшли привітати зі святом голова райдержадміністрації Наталя Чехута та заступник голови районної ради Борис Руденко. На галузевому зібранні у районному центрі були присутні керівники та представники бібліотечних, клубних закладів, творчих об’єднань, працівники районного будинку культури.
     «Все починається з культури, тобто все починається з вас! Я пишаюся працівниками культури нашого району, вашим високим професійним рівнем та майстерністю. Планка культури на Кремінщині поставлена висока! У такі важкі часи, як зараз, ви об’єднуєте нас і вселяєте віру у краще майбутнє. Бажаю кожному високих професійних досягнень, добробуту у домівках та всього найкращого» - сказала Наталя Чехута. До привітань приєднались заступни ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 323 | Добавил: admin | Дата: 09.11.2017

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua