Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Червень » 22 » 20.06.2011 відбулася нарада з питання дотримання законів з протидії незаконного видобування вугілля на території Кремінського району
15:08
20.06.2011 відбулася нарада з питання дотримання законів з протидії незаконного видобування вугілля на території Кремінського району
       20 червня 2011 року в залі засідань Кремінської районної ради голова Кремінської районної ради Назаренко Ю.І. провела нараду з питання дотримання законів з протидії незаконного видобування вугілля на території Кремінського району. На засідання були запрошені: голова райдержадміністрації, представники силових структур району, представники відділу Держкомзему в Кремінському районі та Кремінського відділення Рубіжанської ОДПІ, міський, селищний та сільські голови Кремінського району.
      За результатами наради було рекомендовано прокуратурі Кремінського району, РВ УМВСУ в Кремінському районі, МВ СБУ, відділу Держкомзему в Кремінському районі, Кремінському відділенню Рубіжанської ОДПІ, міському, селищному, сільським головам:
  1. Вжити додаткових заходів для належної співпраці щодо контролю та нагляду за додержанням законодавства у сфері надрокористування.
  2. У разі виявлення фактів видобування вугілля скласти реєстри місць видобування корисних копалин у законний та незаконний спосіб.
  3. У разі виявлення фактів видобування вугілля забезпечити контроль за місцями незаконного добудування вугілля та повідомляти правоохоронні органи у разі відновлення таких робіт для прийняття ними відповідних заходів реагування.
  4. У разі виявлення фактів видобування вугілля вжити заходів щодо створення на території району спеціалізованих майданчиків для зберігання техніки, вилученої з місць незаконного видобування корисних копалин.    
Переглядів: 621 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua