Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Квітень » 21 » 20 квітня у Кремінній відзначили дипломантів дитячого конкурсу «Христос воскрес – і дух наш воскресає!».
08:40
20 квітня у Кремінній відзначили дипломантів дитячого конкурсу «Христос воскрес – і дух наш воскресає!».

      Творчий конкурс «Христос воскрес - і дух наш воскресає!» проходить на Кремінщині в дев’ятий раз. Цього року на розгляд журі було надано близько 350 – ти робіт: творів за тематикою святкування Великодня, поробок, а також привітальних великодніх листівок для учасників проведення антитерористичної операції на Луганщині.
      Роботи для участі у конкурсі були підготовлені учнями загальноосвітніх шкіл і гімназії, двох шкіл – інтернатів, а також вихованцями гуртків будинку дитячої творчості та районної художньої школи.
      Як і кожен рік, обрати переможців у трьох вікових категоріях було дуже складно. Для цього на базі відділу освіти була утворена експертна група, яка і визначила 27 дипломантів конкурсу І, ІІ та ІІІ ступенів.
      Організаторами дитячого конкурсу виступили Кремінська районна державна адміністрація та Кремінська районна рада. Участь в його організації і проведенні взяли районний будинок дитячої творчості, районна художня школа, відділи освіти, культури, внутрішньої політики райдержадміністрації, а також духовенство Кремінського і Рубіжанського церковних округів Севєродонецької єпархії Української православної церкви.
      Учасників і гостей церемонії нагородження привітали голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, намісник Кремінського Свято – Сергіївського чоловічого монастиря архімандрит Матфій (Крохмаль).
      В якості почесних гостей на святковому заході були присутні офіцери Об’єднаного центру цивільно – військового співробітництва ОТУ «Луганськ». Вони вручили дипломи дітям - переможцям у конкурсній номінації «Малюнки». Більшість робіт у ній були виконані як привітальні листівки для бійців АТО на Луганщині. «Після участі у такому заході відчуваєш, що дух дійсно воскресає, як це зазначено у назві свята. Всі великодні малюнки – листівки від дітей Кремінщини ми найближчим часом обов’язково відвеземо нашим хлопцям на лінію бойового зіткнення», - пообіцяла офіцер групи Юлія Доброноженко.
      Як і завжди, церемонія вшанування дипломантів конкурсу перетворилась на невеличке свято – для його учасників, для гостей заходу, для маленьких артистів районного будинку культури, які подарували глядачам свої творчі привітання.

         

         

         

За матеріалами Кремінської РДА
https://vk.com/public74082417?w=wall-74082417_1282
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 416 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua