Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Лютий » 7 » 20 січня 2012 року відбулося друге пленарне засідання Ради голів Кремінського району
10:54
20 січня 2012 року відбулося друге пленарне засідання Ради голів Кремінського району
         20 січня у приміщенні міської ради відбулося друге пленарне засідання Ради голів Кремінського району, в якому взяли участь голова Кремінської райдержадміністрації В.І.Рябінін, голова районної ради Ю.І.Назаренко, міський голова В.І.Гриценко, селищний та сільські голови.
        Кремінський міський голова В.І.Гриценко звітував про стан громадсько-політичної ситуації у міській територіальній громаді та ділився досвідом роботи.

Після обговорення виступу міського голови та тих проблем, з якими стикається кожна територіальна громада,  начальник відділу виконавчого апарату районної ради О.В.Старикова провела анкетування, за результатами якого Ю.І.Назаренко порадила головам міської, селищної та сільських рад уважніше ставитися до проблем своїх територіальних громад, а також бути більш активними у їх вирішенні. Це дасть змогу поліпшити та стабілізувати соціально-політичний та економічний стан у районі.

Єпіфанівський сільський голова Н.А.Островерха внесла пропозицію звернутися до Кабінету Міністрів України з проханням спрощення процедури прийняття на вакантну посаду до сільської ради головного бухгалтера у розрізі вимоги до освітнього рівня та стажу роботи, яка була підтримана Радою голів.

Також на засіданні був затверджений план роботи Ради голів на 2012 рік.


Переглядів: 559 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua