Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Грудень » 21 » 21 грудня 2017 року відбулося пленарне засідання чергової 27-ої сесії Кремінської районної ради.
17:21
21 грудня 2017 року відбулося пленарне засідання чергової 27-ої сесії Кремінської районної ради.

         21 грудня 2017 року під голуванням голови Кремінської районної ради Володимира Прокопенка  відбулося пленарне засідання чергової 27-ої сесії районної ради. До порядку денного було внесено 34 питання.

     На початку роботи сесії заступник голови районної ради Борис Руденко ознайомив депутатів з депутатськими запитами, що надійшли у міжсесійний період, та з інформацією про хід виконання інших депутатських запитів та звернень.

     Усі питання розглянуті депутатами та по ним прийняті відповідні рішення.

     Так депутати заслухали звіт голови районної ради Володимира Прокопенка про діяльність ради за період з 01.11.2016 по 01.11.2017 р. Голова райдержадміністрації Наталя Чехута звітувала про виконання Кремінською районною держадміністрацією делегованих районною радою повноважень за 2017 рік .

     Депутатами затверджені Програма соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району на 2018 рік, Програма розвитку та підтримки малого та середнього підприємництва в Кремінському районі на 2018-2019 роки та ряд програм підтримки комунальних підприємств та установ. А також - затверджені фінансові плани комунальних підприємств району на 2018 рік.

     Також внесено зміни до районного бюджету на 2017 рік та затверджено Кремінський районний бюджет на 2018 рік.

     В основу формування розрахункових показників доходів, видатків та міжбюджетних трансфертів місцевих бюджетів на 2018 рік покладено вимоги Бюджетного та Податкового кодексів України, Основних напрямків бюджетної політики на 2018 рік та з урахуванням Закону України «Про Державний бюджет на 2018 рік».

    При прогнозуванні враховано статистичні показники, які використовуються при розрахунку прогнозних надходжень податків та зборів, а саме динаміку надходжень податків, зборів і обов’язкових платежів у 2014-2016 роках та за 11 місяців поточного року, очікувані макропоказники економічного і соціального розвитку регіону у 2017 році та прогнозні дані на 2018 рік.

     У видатках районного бюджету враховано запровадження розміру мінімальної заробітної плати з 1 січня 2018 року в сумі 3 723 грн на місяць, встановлення розміру посадового окладу працівника I тарифного розряду з 1 січня 2018 року в сумі 1762 гривні.

     Інші поточні видатки визначені на рівні мінімального їх обсягу в 2017 році, з урахуванням зростання індексу споживчих цін.

     Прогнозний показник доходів загального фонду районного бюджету на 2018 рік визначено в сумі 168 640,657 тис. грн.

     Обсяг видатків загального фонду становить 165 016,347 тис. грн., обсяг видатків спеціального фонду районного бюджету становить 3 624,310 тис.грн.

     Фонд оплати праці бюджетних працівників складає 81,7 % в загальному обсязі видатків. Заробітна плата з нарахуваннями бюджетникам запланована в повному обсязі, дефіциту, як було минулого року, немає.

     Видатки на оплату енергоносіїв заплановані теж у повному обсязі, виходячи з фактичного споживання енергоносіїв бюджетними установами у 2017 році на підставі діючих у грудні  тарифів. Обсяг видатків на енергоносії складає 11,9 % в загальному обсязі видатків за рахунок районного бюджету.

      Заплановані видатки загального та спеціального фондів на реалізацію місцевих регіональних програм.

     Крім того затверджено ряд технічних документацій про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, які надаються в оренду СТОВ «СКС-Агро»  та розглянуто ряд комунальних питань.

     Також прийняте рішення щодо регуляторної діяльності районної ради та затверджений перелік об’єктів, що підлягають приватизації у 2018 році.

         Під час розгляду питання про участь депутатів у роботі районної ради та її органах за 2017 рік депутатам подякували за роботу у засіданнях ради, сумлінне виконання депутатських повноважень, але разом з тим голова постійної комісії районної ради з питань законності, прав і обов’язків громадянина, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності, етики Підтинна Людмила Миколаївна запропонувала депутатам буди толерантними та дотримуватися норм депутатської етики.

         Після розгляду всіх питань депутати привітали гучними оплесками депутата районної ради, начальника відділу освіти райдержадміністрації Кременчуцького Анатолія Михайловича за отримання ордену «Освітянської слави», крім того відділ освіти Кремінської райдержадміністрації, Кремінські загальноосвітні школи №1 і №2, Кремінська школа-гімназія, Красноріченська загальноосвітня школа та Бараниківський дошкільний навчальний заклад «Сонечко» нагороджені Грамотами за вагомий внесок у розвиток освіти і науки України та увійшли до сотні найкращих навчальних закладів України і  до унікального видання «Освітяни і науковці України-2017».

     Детально з рішеннями районної ради можна ознайомитися на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 348 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua