Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Липень » 21 » 21 липня пройшло засідання позачергової десятої сесії Кремінської районної ради
15:21
21 липня пройшло засідання позачергової десятої сесії Кремінської районної ради

     21 липня пройшло засідання позачергової десятої сесії Кремінської районної ради сьомого скликання, в якому взяли участь 24 депутати, серед яких і голова райдержадміністрації Наталя Чехута.
     Серед питань внесених до порядку денного, як то внесення змін до Кремінського районного бюджету, затвердження кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт теплових мереж м. Кремінна» та інше, розглядались і питання внесення змін до рішення районної ради «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району на 2016 рік».
     Як відомо, у Кремінському районі рішенням сесії Кремінської районної ради в травні поточного року створена опорна школа - Кремінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 Кремінської районної ради Луганської області. Філіями школи є Житлівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та навчально-виховний комплекс «Червонопопівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».
     У зв’язку з цим, при розподілі субвенцій з державного та обласного бюджетів відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року № 1340-р «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2016 рік, та перерозподіл обсягу освітньої і медичної субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам у 2016 році» розглянуто питання на сесії районної ради щодо виділення коштів у сумі 2 203,92 тис. грн. на оснащення опорної школи сучасною матеріально-технічною базою (засобами навчання, у тому числі кабінетами фізики, хімії, біології, географії, математики, навчальними комп’ютерними комплексами, мультимедійним обладнанням, оснащення спортивної зали тощо). Розпочата робота - тендерні закупівлі по придбанню оснащення для опорної школи на суму 2 203 920 грн. Для освоєння цих коштів було прийняте відповідне рішення.
     Окрім цього, на сесії районної ради було прийняте рішення про внесення змін до штатного розпису закладів освіти Кремінського району, а саме, про введення в липні місяці до штатного розпису дитячого навчального закладу «Пролісок» штатних одиниць завідуючої, вихователів, медичної сестри та робітників та відповідно про збільшення фонду оплати праці. Розглядалося питання щодо виділення коштів на придбання генератора для ДНЗ «Пролісок» та його установку.
     Відкриття закладу, яке планується у вересні, дозволить забезпечити дошкільною освітою мешканців селища Красноріченське.

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 423 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua