Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Серпень » 22 » 21 серпня 2017 року в залі засідань районної ради відбулося друге пленарне засідання 22-ої сесії районної ради
08:41
21 серпня 2017 року в залі засідань районної ради відбулося друге пленарне засідання 22-ої сесії районної ради

     21 серпня 2017 року в залі засідань районної ради відбулося друге пленарне засідання 22-ої сесії районної ради. Роглядалося питання, яке викликало багато суперечок під час його розгляду на першому пленарному засіданні. А саме – затвердження Стратегії розвитку Кремінського району на 2018 – 2020 роки.

     Напередодні питання досконало розглядалося на засіданні постійної комісії районної ради з питань економічного та соціального розвитку району, промисловості, підприємництва, малого та середнього бізнесу, транспорту, зв’язку та екології, на яке були запрошені представники фракції Опозиційного блоку.

        Саму Стратегію, більш детально по кожному розділу, представили працівники Управління економіки райдержадміністрації.

      Відомо, що людям властиво і помилятися, і сперечатися. От і депутати провели відверті словесні баталії: кожен відстоював свою думку. У таких боях витрачається дорогоцінний час і не менш дорогоцінні нерви. Але ж всі знають, що в суперечці народжується істина.

        Саме на пленарному засіданні і народилася істина Креміського району: Статегію розвитку було прийнято одноголосно. За сталий розвиток району проголосували усі 24 депутати, що були присутні на сесії.

        Наприкінці сесії голова районної ради Володимир Прокопенко подякував депутатів за плідну та конструктивну роботу та привітав усіх присутніх з прийдешніми святами – Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 368 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua