Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Серпень » 22 » 22 серпня 2018 року відбулося засідання позачергової тридцять п’ятої сесії Кремінської районної ради сьомого скликання.
16:52
22 серпня 2018 року відбулося засідання позачергової тридцять п’ятої сесії Кремінської районної ради сьомого скликання.

                  Скликання позачергової сесії було викликано необхідністю прийняття важливих бюджетних питань. Депутати  внесли зміни до районної програми розвитку та підтримки КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Зокрема – виділено кошти на придбання багатофункціональних пристроїв, необхідних для сталої роботи медустанови. Також внесені зміни до районної цільової соціальної програми «Освіта Кремінщини», якими передбачено співфінансування проектів на отримання додаткових коштів з обласного фонду регіонального розвитку. До того ж, депутатами були внесені зміни до Програми соціально-економічного і культурного розвитку Кремінського району та відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2018 рік.

         Прийняті рішення і комунального спрямування. А саме - щодо відкриття класів з інклюзивною освітою на базі Кремінських ЗОШ №1 та №4, створення Закладу дошкільної освіти «Калинонька» у Червонопопівській громаді, відкриття додаткової дошкільної групи у ЗОШ №3 і відповідні  зміни у її назві та статуті.

         Перші керівники району привітали депутатів районної ради з прийдешніми державними святами та запросили взяти участь у загальнорайонних та обласних заходах з нагоди Дня Прапора, Дня Незалежності України та Дня шахтаря.

         Детально ознайомитися з матеріалами позачергової сесії Кремінської районної ради можна на сайті районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації» після їх виготовлення.

    

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 280 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua