Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Листопад » 25 » 24.11.2014 р. відбувся районний семінар щодо співпраці з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ»
13:02
24.11.2014 р. відбувся районний семінар щодо співпраці з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ»

          24.11.2014 р. у залі засідань Кремінської районної ради відбувся районний семінар щодо співпраці з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ». У семінарі прийняли участь  місцеві голови та секретарі рад, представники Кремінської районної ради, Кремінської райдержадміністрації, комунальних установ, підприємств та організацій.

         Завдяки плідній співпраці з Проектом у попередній фазі Кремінськиій район включено до основного списку відібраних районів Луганської області для співробітництва із Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ».

Координатор ознайомила учасників семінару з перспективами та умовами участі у Проекті, який буде представлено у всіх територіальних громадах, де мешканці зможуть визначити пріоритети для покращення умов проживання та запропонувати для фінансування один проект щодо покращення умов життя. У кожному районі на конкурсній основі буде відібрано 4 проекти для фінансування. Пріоритетними сферами для підтримки громадських ініціатив є:

  • охорона здоров¢я (підтримка мережі фельдшерсько-акушерських пунктів );
  • енергетика (енергозберігаючі заходи, збільшення використання відновних джерел енергії, тощо);
  • навколишнє середовище (утилізація відходів, знешкодження запасів пестицидів, тощо);
  • комунальне водопостачання.

         Максимальна сума гранту на проекти з відновлення комунальної інфраструктури становитиме від 5000$ до 15000$. Проекти виконуватимуться на умовах спів-фінансування. Так, Проект надаватиме 65-75% фінансування, місцеві бюджети – 20-30%, громади – 5%.

Під час семінару була підписана Угода про партнерство з Кремінським районом та оголошено про початок конкурсу для участі селищної та сільських рад в Проекті «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ».

Переглядів: 413 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua