Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Листопад » 25 » 24 листопада відбулось засідання позачергової, чотирнадцятої сесії районної ради сьомого скликання
14:03
24 листопада відбулось засідання позачергової, чотирнадцятої сесії районної ради сьомого скликання

     24 листопада відбулось засідання позачергової, чотирнадцятої сесії районної ради сьомого скликання. До порядку денного було включено 27 питань. В ході роботи сесійного засідання депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району на 2016 ріку. Змінами передбачено покращення умов у  Кремінської школи-гімназії та ЗОШ № 2. Так, на заміну вікон та дверей у школі-гімназії виділено 688 тис. грн., а на заміну вікон ЗОШ № 2 - 93 тис. грн.

     Також депутати внесли зміни до районного бюджету на поточний рік. Прийнятими змінами передбачено покращення матеріально-технічної бази дитячих дошкільних закладів. Саме на ці цілі збільшено планові призначення в розмірі 70045 грн. За рахунок цих коштів буде проведено поточний ремонт електрокотла садочку «Пролісок», оновлено дитячі стільці в кількості 25 штук в дитсадку «Зірочка», буде замінена електроплита в дитсадку «Рябінушка», буде здійснено поточний ремонт зруйнованого паркану в дошкільному закладі «Ластівка», а також виконано поточний ремонт відливів по даху в «Катрусі».

     Також для 8-ми міських дитячих дошкільних закладів за рахунок районного бюджету будуть придбані научно-презентаційні комплекси та сухі басейни.

     Ретельно вивчалося питання «Про коригування КП «Креміннатеплокомуненерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання». Так, для оптимізації витрат підприємства, було прийняте рішення щодо коригування тарифів, а саме:

  1. для потреб населення – 1543, 38 грн./Гкал з урахуванням ПДВ та рентабельності 0%, тариф на послугу опалення 46,33 грн./м2 з урахуванням ПДВ (зменшено на 4%);
  2. для потреб бюджетних установ – 1792,08 грн./Гкал з урахуванням ПДВ та рентабельності 15% (збільшено на 5 %);
  3. для потреб інших споживачів (крім населення) – 1870,00 грн./Гкал з урахуванням ПДВ та рентабельності 20% (збільшено на 5 %).
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 416 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua