Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Січень » 25 » 25 січня відбулася робоча нарада голови районної ради Прокопенка В.М. з міським, селищним та сільськими головами.
15:03
25 січня відбулася робоча нарада голови районної ради Прокопенка В.М. з міським, селищним та сільськими головами.

         25 січня відбулася робоча нарада голови районної ради Прокопенка В.М. з міським, селищним та сільськими головами.

         На початку робочої наради начальник управління соціального захисту населення Кремінської райдержадміністрації Коротич Ю.В. надала інформацію місцевим головам про порядок надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих та пораненим учасникам антитерористичної операції, демобілізованим учасникам антитерористичної операції для вирішення соціально-побутових проблем за рахунок коштів районного бюджету.

         Головний спеціаліст відділу підприємництва та торгівлі управління економічного розвитку і торгівлі Кремінської райдержадміністрації Гнилицька М.С.  ознайомила місцевих голів з постановою КМУ від 16.12.2015 р. №1151 щодо внесення змін до методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта.

         Під час робочої наради між Сєвєродонецьким центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, громадською організацією «Вибір» та місцевими головами був підписаний Меморандум про співпрацю з надання безоплатної правової допомоги. В рамках реалізації Меморандуму планується проведення соціальних досліджень специфіки правових запитів селян, проведення «Школи параюристів» для секретарів і землевпорядників сільських рад, проведення презентацій мобільних правових приймалень, організація та впровадження скайп-консультацій для приймалень параюристів в місцевих радах та інше.

       На виконання протокольних доручень робочої наради від 18.01.2016 р. заступник голови районної ради Борис Руденко ознайомив місцевих голів з підсумками наради з представниками Центру надання адміністративних послуг, фінансового управління райдержадміністрації щодо реформування системи надання адміністративних послуг органами місцевого самоврядування у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Було зазначено, що райдержадміністрацією планується введення до штатного розпису 3 одиниць Державних реєстраторів, які увійдуть до структури Центру надання адміністративних послуг. Також розглядається питання введення додаткової одиниці архіваріуса КУ Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» для ведення архіву Державних реєстраторів.

 

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 497 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua