Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Жовтень » 27 » 26 жовтня 2016 року відбулося пленарне засідання позачергової тринадцятої сесії районної ради
10:48
26 жовтня 2016 року відбулося пленарне засідання позачергової тринадцятої сесії районної ради

     26 жовтня 2016 року  під головуванням голови районної ради Володимира  Прокопенка відбулося пленарне засідання позачергової тринадцятої сесії районної ради сьомого скликання.

     У результаті поіменного голосування радою прийнято п’ять  рішень. 

     Депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району на 2016 рік; визначили комунальні установи та підприємства району розпорядниками субвенцій та відповідальними виконавцями в рамках реалізації проектів, відібраних для фінансування у 2016-2017 роках за Надзвичайною кредитною програмою для відновлення України; внесли зміни до Кремінського районного бюджету на 2016 рік та інше.

     Значного обговорення зазнав проект рішення «Про затвердження КП «Креміннатеплокомуненерго» рентабельності та встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання». На депутатській комісії обґрунтованість підвищення тарифів була уважно вивчена, а на сесії районної ради депутати підтримали пропозицію підприємства. Не підвищивши тарифи, підприємство не змогло б надалі існувати. Це вимушений хід.

     Тому для населення тарифи зросли вдвічі, до 48 гривень 16 копійок за квадратний метр проти 25 гривень 72 копійок.

     Основна причина підвищення тарифів – це, зрозуміло, значне підвищення ціни на газ.

     Якщо у  минулому році ціна 1 тисячі кубів газу для вироблення теплової енергії для населення коштувала 2 994 гривні,то сьогодні вона зросла до 6 809 гривень, тобто, більш, ніж удвічі.

     За тепло власникам двокімнатної квартири доведеться платити в середньому – 2022 гривні проти 1080 гривень у минулому році. Це, практично, нереально для середньостатистичного жителя. Тому пропонуємо звертатися у відділ субсидій, щоб не накопичувати борги перед комунальним підприємством і не втягувати у борги саме теплопостачальне підприємство.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 380 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua