Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Жовтень » 26 » 26 жовтня 2017 року відбулося пленарне засідання чергової 25-ої сесії Кремінської районної ради
14:26
26 жовтня 2017 року відбулося пленарне засідання чергової 25-ої сесії Кремінської районної ради

     26 жовтня 2017 року відбулося пленарне засідання чергової 25-ої сесії Кремінської районної ради під головуванням голови ради Володимира Прокопенка.

     На початку роботи сесії голова районної ради ознайомив депутатів з депутатськими запитами, що надійшли у міжсесійний період, та з інформацією про хід виконання інших депутатських запитів та звернень.

     Згідно Перспективного плану роботи Кремінської районної ради на 2017 рік та пропозицій постійних комісій районної ради до порядку денного було внесено 24 питання.

     Усі питання порядку денного депутатами були розглянуті та по ним прийняті відповідні рішення.

     Так внесені зміни до програми соціально – економічного та культурного розвитку Кремінського району, районної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Кремінського району та  Кремінського районного бюджету на 2017 рік.

    Також прийняті рішення про ліквідацію Нововодянської та Червонопопівської освітніх шкіл у зв’язку з відсутністю достатньої мінімальної кількості учнів.

    З відкриттям дошкільних груп у Варварівській та Макіївській освітніх школах вони набули статусу Навчально-виховних комплексів.

     Крім того затверджено ряд технічних документацій про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, які надаються в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та утримання бази відпочинку,  та розглянуто ряд комунальних питань.

     Детально з рішеннями районної ради можна ознайомитися на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 303 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua