Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Квітень » 29 » 27 квітня 2015 року відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами
11:58
27 квітня 2015 року відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами

      27 квітня 2015 року відбулася робоча нарада  з міським, селищним та сільськими головами. Заступник начальника відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Кремінському районі, страховий експерт з охорони праці Пахомова І.В. проінформувала учасників наради про діяльність фонду.

      З нагоди Дня охорони праці та за підвищення рівня безпеки, проведення профілактичних заходів, спрямованих на усунення небезпечних виробничих факторів, запобігання нещасним випадкам начальник відділення виконавчої дирекції фонду Перепічай Л.М. вручила грамоти колективам відділу освіти Кремінської райдержадміністрації, КУ «Кремінське РТМО» та КП «Креміннатеплокомуненерго».

       Заступник начальника Кремінського районного управління юстиції Кошелєва А.В. надала місцевим головам роз’яснення про уточнення повноважень нотаріусів та особливостей реєстрації похідних речових прав на земельні ділянки сільськогосподарського призначення.

         У Кремінському районі триває весняний благоустрій територій населених пунктів. Цього року особлива увага приділена приведенню у належний стан братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань з нагоди відзначення 70-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1914-1945 років. Керівник району та відповідальні особи перевіряють стан утримання пам’ятних знаків та упорядкування територій навколо них.

 

          У ці святкові дні необхідно зробити акцент на приділення органами місцевого самоврядування уваги сивим нашим ветеранам.

         Заступник голови районної ради Руденко Б.В. ознайомив присутніх з інформацією щодо здійснення заходів державної регуляторної політики місцевими радами та про санітарно-епідемічну ситуацію за І квартал 2015 року.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 587 | Додав: admin | Рейтинг: 4.0/1
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua