Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Березень » 29 » 28 березня відбулася робоча нарада голови районної ради з місцевими головами.
08:40
28 березня відбулася робоча нарада голови районної ради з місцевими головами.

         На робочій нараді було розглянуто багато нагальних питань.

     Головний лікар комунальної установи «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Володимир Андрійчук надав інформацію про початок реформування первинної медицини. Незабаром вже почнуть діяти нові правила надання медичної допомоги. Громадянин України може звернутися до сімейного лікаря, терапевта або педіатра, як тільки відчує необхідність в обстеженні чи лікуванні, підписавши декларацію про співпрацю. Усі ці послуги будуть 100% покриватися з державного бюджету. Лікар буде слідкувати за здоров’ям і повністю забезпечувати первинну діагностику.

     Керівник Кремінського відділення Фонду соціального страхування Ірина Пахомова ознайомила місцевих голів з Постановою Правління Фонду соціального страхування України від 13 липня 2017 року №39 «Про затвердження Порядку відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України».

         Голова районної ради Володимир Прокопенко більш детально зупинився на питаннях про виконання доходної частини бюджету місцевими радами, про адміністрування податків до місцевих бюджетів та обласний конкурс проектів місцевого розвитку.

         Присутні ознайомилися зі змінами у законодавстві щодо бронювання військовозобов’язаних, з інформацією про можливість підвищення  кваліфікації та ін.

         За результатами робочої наради місцевим головам надані роз’яснення, рекомендації та протокольні доручення.

    

    

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 292 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua