Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Березень » 28 » 28 березня відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами
16:07
28 березня відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами

     28 березня відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами під головуванням заступника голови районної ради Руденка Б.В.

         На початку робочої наради Новоолександрівський сільський голова     Каламбет Алла Григоріївна на свою адресу отримала привітання з ювілейним днем народження.

         На порядку денному було чимало питань, основні з яких передача повноважень згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» та Закону України «Про здійснення заходів щодо виконання органами місцевого самоврядування функцій з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних  осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань». Під час обговорення надавалося багато роз’яснень та не менше виникало запитань, у тому числі стосовно правил створення та механізму прийому-передачі Кремінським відділом УДМС у Луганській області реєстраційних карток органам місцевого самоврядування. Відповідно до Закону, з 4 квітня 2016 р. повноваження у сфері реєстрації місця проживання фізичних осіб делегуються виконавчим органам сільських, селищних та міських рад.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 432 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua