Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Травень » 30 » 29.05.2017 р. в м. Кремінна відбувся Форум місцевого розвитку Кремінського району.
09:47
29.05.2017 р. в м. Кремінна відбувся Форум місцевого розвитку Кремінського району.

     29.05.2017 р. в м. Кремінна відбувся Форум місцевого розвитку Кремінського району.

     У заході взяли участь радник ПРООН Ганна Борова, координатор Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» у Луганській області Дмитро Курочка, Еміль Корнєєв, учасники форуму, у тому числі заступник голови Кремінської районної ради Б.Руденко та перший заступник голови Кремінської райдержадміністрації Р.Мар¢ясов, представники місцевих рад, установ та громадських організацій.

     На початку заходу перший заступник голови Кремінської райдержадміністрації Р.Мар¢ясов ознайомив присутніх з інформацією про реалізовані проекти у Кремінському районі.

     Учасники форуму заслухали інформацію старих партнерів, проекти яких вже реалізовано, ознайомилися з презентацією проекту Кремінської міської ради «Доступ до води місцевого населення, у тому числі і ВПО» та станом реалізації проекту Макіївської громадської організації «Інноваційні енергоефективні заходи для вуличного освітлення в с.Макіївка. Модернізація шляхом встановлення автономного вуличного освітлення із сонячними панелями (сонячна енергія)».

     Своїм досвідом у створенні та реалізації проектів поділилися голова громадської організації «Кремінська бізнес асоціація» А.Сімонов та представник громадської організації «Наша громада» Н.Сидельникова.

     Ганна Борона зазначила, що Кремінський район активно приймає участь у конкурсах проектів ПРООН. Відповідно встановленого графіку від м.Кремінна представлено 15 проектів. Усі проекти були розглянуті учасниками форуму, заслухані доповіді та обґрунтування даних проектів.

     Беручи до уваги деякі зауваження, рекомендації та наставляння експертів цієї справи Г.Борової та Д.Курочки, форум схвалив усі 15 проектів та рекомендував для розгляду комісією з відбору.

     Також Ганна Борова зазначила, що Програма розвитку ООН у Кремінському районі працює з 2008 р. і поступово змінює свою діяльність у напрямку співпраці з об’єднаними територіальними громадами. Нещодавно була проведена співбесіда з представниками Красноріченської громади, оглянуті їх проектні пропозиції та надані рекомендації з реалізації.

     Представниками Європейського Союзу та Програми розвитку ООН постійно організовуються та проводяться навчання, семінари, тренінги для бажаючих отримати досвіт у написанні проектів, можливість обміну досвідом. Ганна Борова подякувала учасникам нещодавніх тренінгів та вручила відповідні сертифікати.

Переглядів: 373 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua