Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Травень » 30 » 29.05.2017 р. відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами.
14:38
29.05.2017 р. відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами.

     За сприянням Кремінської районної ради на робочій нараді був присутній інженер з профроботи Луганської комунальної установи «Обласна рятувально-водолазна служба» Данілов С.Т., який надав інформацію про порядок облаштування місць масового відпочинку і пляжів та про необхідність обстеження дна водних об’єктів для попередження загибелі людей на воді.

     Начальник відділу підприємництва та торгівлі управління економічного розвитку і торгівлі Кремінської райдержадміністрації Борщюк Ю.Г. ознайомила  представників органів місцевого самоврядування із законодавчими змінами в сфері торгівельного обслуговування. Також особливу увагу було приділено прийняттю рішень місцевими радами про встановлення місцевих податків і зборів.

     Під час робочої наради місцеві голови ознайомилися з Указом Президента від 15.05.2017 р. №13/2017, яким введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.04.2017 р. «Про застосування персональних даних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Серед іншого цим Указом передбачено блокування в мережі Інтернет доступу до російського інформаційного ресурсу Yandex, Mail, «ВКонтакте», «Однокласники».

     Рекомендовано припинити використання російських інформаційних ресурсів, включених до списку тих, що підлягають блокуванню, у тому числі програмне забезпечення «1 С» та «Парус».

     Особливу увагу було приділено Постанові КМУ від 24.05.2017 р. №353 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», згідно якої підвищено розміри посадових окладів працівникам органів місцевого самоврядування.

     Керівники району рекомендували також місцевим головам приділяти більше увагу благоустрою території, зокрема обкосу трави, як у населеному пункті, так і за його межами узбіч доріг.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 372 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua