Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Серпень » 31 » 29 та 30 серпня на Луганщині перебуває делегація з числа представників посольства Японії в Україні
08:43
29 та 30 серпня на Луганщині перебуває делегація з числа представників посольства Японії в Україні

     29 та 30 серпня на Луганщині перебуває делегація з числа представників посольства Японії в Україні, Програми розвитку ООН (ПРООН) та дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ). Зокрема, у складі місії знаходиться посол Японії в Україні Шігекі Сумі.
     Основна мета перебування делегації – ознайомлення зі станом реалізації проектів фінансової допомоги Уряду Японії по відновленню інфраструктури Донбасу.
     У Кремінній делегація у супроводі керівників району – голови райдержадміністрації Наталі Чехути та голови районної ради Володимира Прокопенка, а також міського голови Юрія Прокопенка відвідала 4 об’єкти. Це, перш за все, два реалізовані бізнес – проекти: Арт – кафе і майстерня по виготовленню і ремонту подушок, насосна станція міського водоканалу, де було проведено ремонт і заміну обладнання, а також міська ЗОШ № 2, в якій було виконано цілий комплекс робіт, а саме: встановлення спортивного майданчика зі штучним покриттям, облаштування шкільної вбиральні, облаштування 13 навчальних класів сучасним обладнанням та меблями.
     Голова райдержадміністрації Наталя Чехута висловила щиру вдячність пану Послу та представникам вищезгаданих фондів за підтримку місцевих бізнес – ініціатив, за покращення стану життєво важливого для містян підприємства, а також за надану можливість учням міської школи отримувати сучасний рівень освіти у сучасних умовах навчання.
     Як відомо, У конкурсах ПРООН «Оперативне реагування на соціальні та економічні проблеми ВПО в Україні» та «Економічне та соціальне відновлення Донбасу», профінансованих Урядом Японії, переможцями стали 15 проектів у Луганській області.

         

         

    

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 426 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua