Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Березень » 31 » 30 березня в райдержадміністрації пройшло чергове засідання ради промисловців та підприємців Кремінського району.
12:08
30 березня в райдержадміністрації пройшло чергове засідання ради промисловців та підприємців Кремінського району.

     30 березня в райдержадміністрації пройшло чергове засідання ради промисловців та підприємців Кремінського району.
     Окрім членів ради, до участі у засіданні були запрошені підприємці району, представники підприємств міста, агроформувань, банків, організацій.
     Захід пройшов за участі голови райдержадміністрації Наталі Чехути, голови районної ради Володимира Прокопенка, Кремінського міського голови Юрія Прокопенка, а, от формат його скоріше нагадував засідання проблемного "круглого" столу.
     На зібранні піднімались питання участі суб’єктів господарювання у міжнародних проектах та програмах збереження існуючих та створення нових робочих місць, забезпечення самозайнятості населення. Підприємці говорили про наболіле - сплату за оренду землі в межах Кремінної, впорядкування роботи блок-посту по вул. Лиманській (Куйбишева), передплату за електроенергію ТОВ «ЛЕО», спрощення процедури оформлення оренди землі для підприємців, відсутність пільгового кредитування для підприємців початківців, збільшення вимог газопостачальної організації під час отримання дозволу на щорічний запуск газу, отримання електронних ключів тощо.
     Вся озвучена проблематика узагальнена для пошуку способів її вирішення - таке доручення дала голова райдержадміністрації спеціалістам адміністрації.

    

За матеріалами Кремінської РДА 
https://vk.com/public74082417?w=wall-74082417_1240
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 372 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua