Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Жовтень » 31 » 30 жовтня 2017 року у залі засідань районної ради відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами
09:33
30 жовтня 2017 року у залі засідань районної ради відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами

         30 жовтня 2017 року у залі засідань районної ради відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами під голуванням голови районної ради В.Прокопенка.

     Начальник фінансового управління Кремінської райдержадміністрації Я.Вашечко надала інформацію про підсумки обласного конкурсного відбору проектів місцевого розвитку. З Кремінського району відібрали 4 проекти:

  •  Варварівської сільської ради «Відродження української культури»;
  • Голубівської сільської ради «Модернізація медичного обладнання для Голубівського та Климівського фельдшерських пунктів»;
  • Михайлівської сільської «Створення культурноспортивного оздоровчого комплексу при Михайлівському сільському клубі» по вул. Центральна, 124, с. Михайлівка, Кремінського району, Луганської області»;
  •  Новоастраханської сільської ради «Підвищення рівня життя та проведення культурного дозвілля сільського населення шляхом модернізації соціальної інфраструктури з урахуванням сучасних технологій».

     Відтепер все залежить від оперативності надання пакету документів для отримання фінансування.

    На виконанні протокольних доручень губернатора та голови Кремінської райдержадміністрації стоїть нагальним питання, яке вже неодноразово піднімалося перед місцевими головами, - забезпечення соціальних об’єктів, приміщень дільничних виборчих комісій та приміщень для голосування засобами для безперешкодного доступу до них осіб з інвалідністю.

    Також місцевим головам нагадали про виконання вимог чинного законодавства у сфері цивільного захисту з дотриманням відповідних рекомендацій по визначенню об’єктів, придатних до включення до фонду захисних споруд цивільного захисту як споруди подвійного призначення та найпростіші укриття.

    Вже закінчується 2017 рік і треба думати про новій бюджетний рік, будувати плани по розвитку та благоустрою території. Тому місцевим головам вже потрібно подавати плани згідно обласної програми по вуличному освітленню.

         На робочій нараді були розглянуті також інші питання і надані доручення для їх виконання.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 286 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua