Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Січень » 31 » 31 січня – Кремінщина відзначає 74 – ту річницю визволення.
17:17
31 січня – Кремінщина відзначає 74 – ту річницю визволення.

     Урочистий мітинг з цієї нагоди відбувся у Кремінній за присутності керівників району і міста, громадськості, делегацій від колективів установ.
     Із датою, пам’ятною для кожного жителя Кремінщини, зібравшихся привітали голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко та голова районної ветеранської організації Олександра Старикова.
     "Зараз, як ніколи, ми можемо зрозуміти ту радість, яку відчули жителі Кремінної після звільнення. Звичайно, попереду представників воєнного покоління ще чекало багато випробувань – тривала війна, у домівки приходили похоронки, треба було відновлювати зруйновану інфраструктуру. Та було головне – кінець окупації. Через більш як 70 років, так само як і їх прадіди, рідну землю відстоюють учасники проведення антитерористичної операції на Сході нашої країни. Як ви знаєте, цими днями активізувались бойові дії по лінії розмежування у Луганській і Донецькій областях. Гинуть наші воїни… . Сьогодні нам непросто вистояти на мітингу – через таку температуру повітря. Так давайте ж кожну хвилину думати, що хтось зараз на передовій потерпає від холоду і ворожих пострілів", - сказала Наталя Чехута.
     Пам'ять загиблих у роки Другої світової війни всі присутні вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до Меморіалу Слави.

         

    

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 508 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua