Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Червень » 5 » 31 травня в селі Кудряшівка відбулося виїзне засідання ради голів Кремінського району
14:22
31 травня в селі Кудряшівка відбулося виїзне засідання ради голів Кремінського району

31.05.2013 року в селі Кудряшівка відбулося виїзне засідання Ради голів Кремінського району.

         Керівників району, міського, селищного та сільських голів зустріли Кудряшівський сільський голова Ігор Валерійович Бурмистров та секретар ради Наталія Олександрівна Кульмухаметова.

         Перше пленарне засідання Ради голів відбулося в актовій залі сільської ради, на якому Ігор Валерійович доповів по соціально-економічний та культурний розвиток Кудряшівської територіальної громади.

         Далі присутні відвідали соціальні об’єкти, розташовані на території села: дитячий садок «Рябінушка»,  Кудряшівську загальноосвітню школу та  Кудряшівський сільський  будинок культури.

Голова райдержадміністрації П.М.Яворський та голова районної ради Ю.І.Назаренко на передодні Дня захисту дітей поздоровили зі святом  прийомну сім’ю Зінченків та передали дітям подарунки.

На другому пленарному засіданні, яке відбулося в залі будинку культури, члени Ради голів району обговорювали проект Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Голова районної ради Ю.І.Назаренко презентувала основні напрямки та положення Концепції, шляхи і способи її реалізації, навела приклади.

У своєму виступі голова райдержадміністрації П.М.Яворський зазначив, що не треба чекати останнього етапу реалізації Концепції, а жити і боліти сьогоденням; не думати, що десь, щось, колись само по собі тобі на голову впаде, а працювати завзято; любити і виконувати свої обов’язки так самовіддано, як це роблять жінки-керівники кудряшівських сільських закладів. Якщо людина на своєму місці, то все у неї виходить на вищому рівні. А якщо це гарний керівник, то він завжди знає, що все робити треба саме сьогодні, а не завтра –  завтра вже буде пізно.

Наприкінці засідання Юлія Іванівна нагадала усім присутнім місцевим головам, що символом самоврядування на тій чи іншій території завжди був Герб. Не кожна територіальна громада району має свою геральдику, тому було б доречно розробити та затвердити власні символи.

Керівники району та місцеві голови подякували Кудряшівцям за відповідальну підготовку та проведення виїзного засідання Ради голів Кремінського району.

 

Переглядів: 546 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua