Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Червень » 14 » 3 червня у районній раді відбулося перше засідання  тимчасової комісії
10:25
3 червня у районній раді відбулося перше засідання  тимчасової комісії

         3 червня у районній раді відбулося перше засідання  тимчасової комісії , створеної  за рішенням сесії районної ради від 06.06.2019 року № 47/23 «Про створення тимчасової комісії Кремінської районної ради для упорядкування правового режиму функціонування Комунальної установи «ПЗОВ «Мрія» на дольових засадах».

             

     Голова тимчасової комісії, заступник голови районної ради Борис Руденко надав присутнім інформацію про важливість упорядкування правового режиму  КУ «ПЗОВ «Мрія» на дольових засадах».  В установі відсутня можливість ефективного управління, бо заклад, відповідно до Засновницького договору, існує на договірних умовах, на дольових засадах. 50% належить  спільній власності територіальних громад Кремінського району,  інші 50% - Алчевській міській раді. Як відомо, Алчевськ знаходиться на тимчасово окупованій території і вже понад п’ять років не фінансує установу. Але ж заклад продовжує своє функціонування і протягом трьох останніх років приймає на оздоровлення дітей. В установі потрібно проводити реконструкцію, яка потребує значного фінансування.

         На теперішній час неможливо в односторонньому порядку внести зміни до Засновницького договору  чи прийняти будь-яке управлінське рішення. Фінансування, яке здійснює районна рада на підтримку установи, відбувається в односторонньому порядку без участі другої сторони.

         Лариса Махура, заступник голови тимчасової комісії, внесла пропозицію звернутися до Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України за роз’ясненнями щодо упорядкування правового режиму функціонування установи.

         Члени комісії підтримали пропозицію і Дениса Костоглодова звернутися за роз’ясненнями щодо правових підстав функціонування закладу до Луганської військово-цивільної адміністрації.

         Тимчасово виконуючий обов’язки директора установи Юрій Кононов доповів, що заклад готовий до роботи першої оздоровчої зміни, яка відбудеться з 17 червня по 7 липня 2019 року. Вже реалізовано понад 120 путівок, більшість – для дітей пільгових категорій. Виявляють бажання відпочивати у «Мрії» діти з західної та центральної України. Це пов’язане з доступною ціною на путівки у порівнянні з іншими оздоровчими закладами.

         Працівниками закладу, представниками педагогічного составу зроблено дуже багато для прийняття дітей на відпочинок.

        

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 260 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua