Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Грудень » 8 » 6 грудня – День Української Армії.
09:20
6 грудня – День Української Армії.

     Хочемо висловити вдячність всім, хто сьогодні несе службу в Лавах Збройних Сил, вдень і вночі охороняючи спокій мирних громадян, всім хто повсякденно зміцнює обороноздатність держави, підвищує бойову готовність військових частин, сумлінно виконує свій професійний та громадський обов'язок.
     Саме в день відзначення 25 – ї річниці Збройних Сил України голова Кремінської районної державної адміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, інші посадовці адміністрації та сільських рад, а також солісти районного будинку культури Роман Орлов, Юлія Крицька та Лія Назарко (останні – в якості творчого десанту) відвідали військові частини, що базуються на території Кремінського району.
     Після вітальних слів Наталя Чехута передала бійцям кожного підрозділу дитячі малюнки, листівки та обереги, виконані учнями міських шкіл та гімназії, а також спеціально виготовлені торти.
     «Для того, щоб ми співали, сміялись, відбудовувались, просто жили на своїй землі, ви зараз знаходитесь на своєму посту. Глибокий вам уклін, шана і безмежна вдячність!», - такі слова Наталя Чехута адресувала кожному військовослужбовцю Збройних Сил України, з якими цього дня вдалось поспілкуватись.

         

         

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 471 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua