Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Липень » 7 » 6 липня 2017 р. на березі річки Красна Кремінського району вже вдруге відбувся обласний фестиваль української народної іграшки та гри.
11:57
6 липня 2017 р. на березі річки Красна Кремінського району вже вдруге відбувся обласний фестиваль української народної іграшки та гри.

     6 липня 2017 р. на березі річки Красна Кремінського району вже вдруге відбувся обласний фестиваль української народної іграшки та гри.

     У заході брали участь губернатор Луганської області Юрій Гарбуз, керівники районних державних адміністрацій та районних рад, працівники районних та міських Будинків культури, самодіяльні аматорські колективи, майстри декоративно-ужиткового мистецтва та жителі міста.

     Цього року у фестивалі також брали участь діти, які проживають у населених пунктах, що розташовані поблизу лінії розмежування та діти з оздоровчих літніх таборів.

    Протягом свята працювали ігрові майданчики для дітлахів, виставки, проведені майстер-класи з виготовлення українських народних іграшок та їх елементів, святковий концерт за участю танцювальних колективів та ансамблю пісні і танцю Луганської обласної філармонії «Радани».

     Також глядачів приємно вразив виступ Луганського обласного козачого кінного театру «Козацька Січ».

         

         

         

         

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 448 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua